Livsstilskommissionen: Klara Zimmergren och Henrik Torehammar

LOVISA: What’s up with fryst räka?

Cat Deluxe At Night: Parfym eller erotisk film? Helgens, utan tvivel, svåraste fråga. Och därför inte så konstigt att vår samarbetsfrämjande tävlingsduo i Antingen or Not bestående av Ulrica och Victoria bommade på just den klassificeringen. Mjukporr, trodde de, men den lyxiga nattkatten visade sig vara parfym och inget annat. Men tack vare ett fantastiskt brainstormande, var vinsten ändå given. Grattis Ulrica och Victoria, ni kan verkligen skilja er parfym från mjukporren!

Uppe på tapeten var också fenomenet ”connectors”. Det var livsstilskommissionärerna Henrik Torehammar och Klara Zimmergren som diskuterade det sympatiska eller osympatiska att alltid se ett mänskligt möte som något kategoriskt positivt. Något Henrik mycket väl kunde identifiera sig med. För honom är situationen att träda in på en fest där man inte känner någon enbart trevlig utmaning. Här höjde Klara på ögonbrynen, då hon inte alls kan se det bekväma i att anlända ensam. Misstänksamhet är tvärtom känslan som präglar Klaras sinne i mötet med minglande connectors. Det hindrade dock inte Henrik att hävda att connectors, som han själv, gjorde världen till en fredligare plats.

Jag vet att jag borde släppa det men själv funderar jag fortfarande över varför någon kan tänka sig att lägga 6500 spänn på en sjöhäst bara för att denna kan livnära på frysta räkor. I don’t get it. Räkor är ju asdyrt.

/ Lovisa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".