1 av 2
Ada och Magnus Berglund!
2 av 2
Jonna Lee!

OLLE: Fixa käpphållaren nu!!!

Jag lovade Martina att ”det här kommer att bli en fantastisk morgon”

Mycket talar för att det också blev just en ”fantastisk morgon” men en del som talar emot, följande SMS t ex:

Denna morgon började så bra, kom upp tidigt, rastade valpen ø den andra hunden.. Mat till djuren, sen frukost. Sätter på P3 och får höra olles löfte till martina att det skulle bli en grymt härlig dag.. Suveränt! tänkte jag.. De första som händer är att jag välter mjölken.. Valpen kommer sen och trampar i detta.. Vilken dålig start de blev helt plötsligt! Kan du olle prova imorn bitti att inte lova en bra morgon så min mjölk får vara ifred..?! Lovar att berätta imorn hur de gick.. Puss ø kram, danne..

Min dag började inte heller så bra. Om det ändå vore mjölk jag spillde ut.. 20 liter vit väggfärg i bilen. Tack Olle. ;)/Fåret

Riktigt bra var dock Jag gjorde också ett minst sagt misslyckat försök att göra en deckarnöt till men jag hann inte färdigt. Hjälp mig gärna med fortsättningen.. Hanna Fahl ska lösa fallet!

kom förbi och pratade om handikappanpassning. Det visade sig att Sveriges Radio inte har någon käpphållare i receptionen. En detalj som snarast borde åtgärdas.

Raggmunk med fläsk

/Olle

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".