MALIN: Tommy Nilsson, Meatloaf, Kent, The Ark och David Bowie.

Nä, det är inte så att Jocke Berg, Ola Salo, Köttfärslimpan, David Bowie och Tompa Nilsson har trängts tillsammans i studion idag, även om jag så skulle önska. Men lite influens från dem alla fick vi oss till livs.
Ledordet gick i Nilssonska fotspår fast med inspiration från Meatloaf. Han är på väg till Sverige för spelning om en månad och är mycket oroad över att bli förkyld och sjuk av det skandinaviska klimatet, och därför planerar han att hålla sig på hotellrummet. ”Öppna din dörr” skrek vi ut på bästa Tommy Nilsson-manér och Mattias, som också var en soffpotatis, fick ta emot helgens ledord och en hög hemuppgifter om ett mer aktivt liv.

Hemuppgifter fick också trubadurerna Gustav och Kristofer. De ombads (läs beordrades) att dels göra en signaturjingel till sig själva till nästa vecka, dels att ta fram lite bakgrundsfakta om nästa veckas sångogramtema: David Bowie.
Och så Kent och The Ark då, jo det var de som låg bakom de låtar som sjöngs i örat på trötta lyssnare i form av sångogram. Det blev  och , och dagen till ära bar jag min Kent-tisha!!! Det närmaste en radiokupp jag kommit hittills att surprisa med att klä av mig kläderna och visa denna, he he.

Nu drar jag på spa och Patti och Lovisa håller ställningarna i helgen!

// Malin