LOVISA: Detta känns meta!

En sak hade de gemensamt, dagens nördar: de nördade loss i/på något typ av fordon. Vi hade flygplans-Olle som spenderade större delen av sin vakna tid i luften. Tänk att han simuleringsflygit över Atlanten i realtid, trots att inga flygvärdinnor funnits till hands med juice eller ljumma handdukar. Respekt.

Sen hade vi bilbingo-Jerry som flängde land och rike runt i jakt på nya spännande bilbingolokationer. Detta trots att kompisarna tyckte han var lätt störd. Undrar hur många som delar Jerrys dröm om att åter se Leif Loket som Bingolotto-ledare?

Veckans Nörd Royal blev flygplans-Olle! Han skulle fira genom att simulera en ny flygning över Atlanten, denna gång från Chicago till Arlanda. Pleasant flight, Olle!

Sen var Johan Renck på besök. Han berättade om när han och hans film crew crashade småstaden Regina i Kanada inför filminspelningen på stället. Och om hur han funkar när skådespelarna började lipa under inspelning. Sen vägrade Johan betygsätta Pattis personlighetsanalys, men Pattis ambitiösa insats belönades med en femma. Sen lyckades Johan med att i sin kakpoängsansökan, på meta-manér, avge bevismaterial för sin nya livsfilosofi i studion, där och då! Helt fantastiskt. En bra inställning det där, att inför varje situation tänka efter noggrant så man gör det absolut rätta. Halleluja.
Ses i morgon!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista