LOVISA: PÅ RYGG, MALIN!? PÅ RYGG!?

Som om mr Bowie himself fanns i studion, så bra lät det när våra alldeles egna trubadurer Kristofer Göransson och Gustav Svedung, med varsinn förstorad pupill och silverslips, väckte Tove (läs Andy) och Emma med två väl valda stycken. Allt under det David Bowie-tema vi anammat dagen till ära.  

Och om Life on Mars fungerade som försenad födelsedagspresent till Emma, så fick Ryt i Rosa fungera som ledord åt Kattis. Kattis som hade fastnat i det där ”för-vän-för-att-ryta-träsket” där hennes milda manér och rara uppsyn fick andra att beröva henne rätten att ilskna till. Men nu är det ändring på den fronten, alla har rätt att ryta! Också luddiga, väna, smilgrops-folk som Kattis. Go yell, Kattis!

Sen kom nog morgonens mest chockartade nyhet. I kakpoängsansökansform, dessutom. Det var när Malin meddelade att hon, trots sin inbitna prydhet, hade vågat kasta handduken och blotta sin lekamen inför ett helt badhus. Eller ja, det var väl i omklädningsrummet som själva nakenheten fullbordades. Chocktoppen nåddes när hon avslöjade att hon till och med bastat naken. Inför andra. PÅ RYGG!!! En utveckling från självmedveten till frigjord, från Charlotte till Samantha. Malin, we applaude your nudity!

/Lovisa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".