Prisbelönta The Office-klungan omvände Patti!

MALIN: Äntligen en kaka till Patti!

Efter att Patti kammade hem sjuhundra kakpoäng på sitt snusslutande i våras har jag blivit allt mer kritisk till hans ansökningar. Ok jag erkänner, kanske ibland överdrivet granskande. De senaste gångerna han lämnat in sin kakpoängsansökan har det blivit mycket svårt för den att bli godkänd. Fram tills idag. Aktivitetsentusiasten Patti har, hör och häpna, börjat trivas i tv-soffan!  Ja, jag förstår att ni ramlat baklänges nu och tvingas torka upp er själva från plastmattan. Vad var det då som gjorde honom som fastnaglad? The office! Han kunde inte valt en bättre väg in i missbruket. Efter tolv avsnitt och således sex timmar framför denna eminenta serie var Patti inte längre rastlös i soffan och tvångsmässigt energisk, han hade hittat ett lugn och tyckte dessutom att det gav honom sociala fördelar här på jobbet bland oss andra addicts. Kaka!

För alla som följde signaturkampen med spänning förra fredagen, kan jag meddela att trubadurernas officiella signatur blev , det countryinspirerade och helt instrumentala förslaget! De rev också av och  med sedvanlig bravur.

Ut med nån tröksnubbe i Idol ikväll! / Malin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".