Petter

PATTI: Petter visade jantelagen långfingret!

Idag hade vi Petter i studion. Han berättade bland annat att de sämsta rimmen han producerat finns inbakade i ”Snubbe” låten med Pugh Rogerfeldt. Där sjöng han om ”mad-arga svanar, fler än du anar” och om ”tjurar som juckar och koskit som luktar”:)

Nyckelorden inför sjätte albumet ”God Damm It” var realism och ärlighet och till sin hjälp använde han sej till exempel av Mikael Persbrandt.

Mikael anlände till inspelningsstudion i en svart BMV, iklädd tighta badbrallor med sonen hängandes över armen. Mikael insisterade dessutom på att hålla ungen under armen samtidigt som han toastade in sina rim i micken. Och allt detta enligt Petter med bibehållen stjärnstatus.

Petter som också berättade att han får panik på gym om man drar igång hans låtar avslöjade att låten ”Det Går Bra Nu” var hans sätt att visa jantelagen långfingret.

Jag gillar Petter-God Damm It/Patti

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".