Ann Petrén

LOVISA: Du är kompetent, Ann!

Vettskrämd av en gigantisk råtta (läs husmus), hänförd av en rävfamilj och paralyserad av en amerikansk svartbjörn - så lät några av de djurrelaterade close encounters som lyssnarna hade upplevt. Detta apoprå 10-årige Hans Jörgen som under en promenad hade överraskats av en arg älg. Hans Jörgen själv menar att han då erinrat sig om det trick som huvudkaraktären på nivå 30 i World of Warcraft tar till när fara hotar- att spela död. Patti sa: genialiskt! Jag sa: efterkonstruktion!

Veckans Nörd Royal-mantel knep denna vecka yatsy-fantasten Myra  Dejacko. Hon har i år lagt 1095 timmar på att kasta tärning! Det är 25 och ett halvt dygn. Fatta! Grattis till dig, Myra! The dice is tossed, eller vad man nu brukar säga.

Sen kom skådespelerskan Ann Petrén förbi och fikade med oss. Hon berättade om sitt nya projekt Modärna Kvinnor på Stockholm stadsteater där hon försöker lyfta fram alla de kvinnliga dramatiker som glömts bort. Sen berättade hon också om när hon lockade sitt hår med papiljotter, men sen ångrade sig, och i ett försök att göra sitt hår rakt igen, snurrade så många gånger kring en ledstång att hon kräktes. Trist när det händer.

Sen fick Ann ett kakpoäng eftersom hon numer ser sig som en KOMPETENT människa! You go, Ann!

Lovisa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".