Patti & Malin hand i hand

PATTI: Hand i pinsam hand!

Ett nytt ledord delades ut och den här helgen riktade vi oss till dej som ofta bygger upp lite för höga förväntningar. Du som redan sett framför dej hela tjocka släkten samlade runt pianot på julafton sjungandes fyrstämmiga syrsa-klingande jullåtar. Vi påminde just dej om att julen oftast inte blir så där glimrande härlig som man önskar sej och att till exempel mormor kan vara den som lägger sordin på hela julstämningen genom att till exempel släppa sej mitt i den andäktiga refrängen.

Jag och Malin var som vanligt väldigt måna om att sträcka ut en hjälpande hand i form av ett passande ledord och för att förstärka den där känslan av en utsträckt hand tog Malin plötsligt min hand i sin i direktsändning!?

På några sekunder förvandlades den uppsluppna stämningen helt. Jag fick till exempel jättevarmt medan Malin började stamma!? Jag blev knallröd medan Malin började nervösskratta!! Lyckligtvis kunde vår tekniker Henkke läsa av den pressade stämningen och slängde igång en låt!

Och helgens ledord till dej som oftast krossas av för höga förväntningar:. Tänk så här: Det är inte så jävligt som det verkar! Se det stora i det lilla med andra ord. Mormor kanske kan hålla sej i år!?

Kram/Patti

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".