1 av 2
Petter
2 av 2
Pia

PATTI: Späck och livsglädje!

Efter att under mellandagarna ha överkonsumerat både mammas hemmagjorda leverpastej och pappas inlagda sill har ett härligt späck brett ut sej över min annars så späda lekamen. Numera finns det 85 kg jag vilket naturligtvis frambringar stor livsglädje för ett fan av sej själv:)

Livsglädje och höstens höjdpunkter är även nåt som genomsyrade hela vår morgon! Vi hörde till exempel hur det lät när snällheten personifierad i form av läkare och författare Stefan Einhorn gästade oss. Stefan var aktuell med boken ”Medmänniskor” som slår fast att snällhet är den genuina vägen till framgång.
När Stefan själv hade omprioriterat sin karriär och börjat fokusera på den meningsfulla sysselsättningen, ja då kom enligt honom alla tidigare uppsatta karriärmål liksom ett brev på posten.

Rapparen Petter fick än en gång dela med sej av den där magiska dagen då Mikael Persbrandt anlände till inspelningsstudion i en svart BMW, iklädd spända badbrallor med sonen hängandes över sin arm, toastandes sina rim rakt in i micken! Respekt!

Och vi kunde åter igen se framför oss komiker Pia Johanssons erfarenheter av trafiken i Burtäsk. Hon fick nämligen fantisera om trafikljus och bilar när hon tog körkort i sin trafiklösa uppväxthåla!

Nu rullar jag vidare!

Kram/Patti

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".