OLLE: Morgonpasset i P3 i en liten ask

Ja då tackar jag och Martina för en underbar vecka och bänkar oss framför radioapparaterna för att höra vad Malin, Lovisa och Patti skall ha för sig fram tills på måndag. Medans vi väntar på att fredagsprogrammet skall börja så kan vi ju gotta oss i morgonens program.

 är aktuell med TV-programmet Kustbevakarna som har säsongspremiär ikväll och erkände att även han tycker att det är kul att se fylltrattar på TV. Nämnas bör väl att vi även talade om sjöfylleriets konsekvenser.

 från Aftonbladet hjälpte oss att minnas tillbaka till 1998 och de prylar som var populära då. Martina avslöjade att hon inte hade någon mobil 1998 och själv så har jag väldigt dålig koll men jag tror att jag hade en hårddisk på fyra gigabyte.

I morgon drar Sveriges Ornotologiska Förenings stora fågelräkning igång. Vem som helst kan vara med och från Morgonpasset i P3 välkände  berättade varför vi ska räkna fåglar. Mer om fågelräkningen på www.sofnet.org

Nu ska jag hem och sörja kopplingen på min bil. OBS inte SMÖRJA utan SÖRJA.

/Olle

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".