Alexandra

LOVISA: Patti blev headhuntad!

Lite av en Göteborgs filmfestivalsspecial var vad vi bjöd på idag. Specialinkallad till festligheterna var Alexandra Dahlström och hon gav oss lite skvaller från gårdagens invigningsfest. Hon agerade DJ tillsammans med bla Janne Josefsson och fick Tuva Nuvotny, som också var DJ, att bädda för Alexandras stund i rampljuset med lite härlig dansant musik. Smart. Tydligen hade det hängt en stor pinata ovanför hela dansgolvet. Och Patti och jag sneglade drömskt ut genom fönstret för att visualisera det dansgolv vi helt otrampat lät gå förbi.

Sen berättade Alexandra om de filmer som har betytt allra mest för henne i livet: Clueless och Troop Beverly Hills. Alexandra försökte själv sig på got-looken när hon var ung men vågade inte riktigt anamma stilen fullt ut utan valde att feg-kombinera de tuffa plaggen med höga klackar. Illa.

Sen berättade Patti att han blev proffs-headhuntad in i sitt första band. Det hela hände i gymnasiet och Pattis succé var snart ett faktum. Visst har man själv hyst en och annan musikalstjärnedröm men att man skulle få komma så här nära en rockstjärna, det hade jag aldrig kunnat hoppas på.

Hörs i morgon!

Lovisa

Hela intervjun med Alexandra Dahlström:

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".