Fågelskådningen tog hem Nörd Royale

MALIN: Fåglar och filmstjärnor

Nörd Royale-kronan bytte denna lördagmorgon hjässa, från Sticknings-Cillas till Fågelskådar-Johannes. Trots att även vindsurfarkombatanten Ola hade kraftfulla argument för sitt brädmärkesnörderi och röstningen var oerhört jämn så tog Johannes hem vinsten. Han hade trots allt blivit tvungen att förklara sig för polisen efter att en granne anmält att han låg i ett kamouflagetält med kikare och kamera, sådan hängivelse bör premieras! Anmäl dig till Nörd Royale du också - formuläret hittas till höger!

Vi vältrade oss i skådespelaryrkets mysterium också, det är filmyra över världen och vi lyssnade på  försök att föklara vad närvaro egentligen är och  tankar runt rollval och hur man kommer nära sina karaktärer.  reflekterade runt hennes egen type-casting och  listade de tre tråkigaste sakerna man överhuvudtaget kan ägna sig åt och påstod att tråkigheten var vägen till kreativitet.

Väl mött, vänner, vi hörs igen i morgon mellan 8 och 11!

// Malin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".