Ola Lindholm.

OLLE: Heja Lars-Erik!

Idag hyllar vi på Medelhavsmuseet som häromdagen inför ögonen på chefer, kurirer och fotografer lyfte ovärderliga vaser från 1300-talet. Vissa hörde av sig och menade att det är en större grej att bära på barn men om jag då utgår från mig själv så skulle jag vara obeskrivligt mycket mer nervös över att lyfta runt på ovärderliga vaser från 1300-talet. Barn må vara ovärderliga men fasen så mycket greppvänligare. Missförstå mig inte nu, jag älskar barn, särskilt mitt eget.

Mitt barn Elsa ska jag uppfostra så att hon kan bli en bra deltagare i Wild Kids om  fortfarande håller på med det programmet om några år. Ola var här i morse och vi kom att prata om allt mellan frisyr och valvaka.

 hade den här veckan varit på bio. Filmen var ”The Eye” och den fick tre blindkäppar i betyg. Lyssna på intervjun så får du höra mer om hur det är vara blind och gå på bio.

 var med på telefon och berättade massor om att jobba med musik i Japan.

Nu ska jag hem och diska och tänka att allt porslin är från 1300-talet och ovärderligt.

/Olle

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".