1 av 2
Charles kärlekshandling
2 av 2
Lyssnar-Saoris matlåda

PATTI: Dränerad på skepsism!

Livsstilskommissionen kom över för att bland annat diskutera ångest i köket när man bjuder hem folk på käk. Konstigt att det alltid skall kännas så jävla obehagligt att röra ihop lite föda åt sina vänner! Vi diskuterade fattiga matlådor och kommissionär Charles drog sej till minnes en kollega som hade med sej en låda fylld med torra havregryn. Och så bara lite vatten i och en mikro och vips var lunchen klar. Slurp!

Dessutom fick Charles i uppdrag för två veckor sen att utföra en kärleksfull handling. Och den förverkligade han genom att hänga upp följande lapp i foajen på SR i Göteborg.

Gott att veta Charles! (Som bedyrade att det inte fanns någon som helst ironi i texten;).

Ni har dessutom än en gång lyckats övertyga mej om att krångliga och kantiga ord hör hemma i poseins värld. Idag hävdade jag att ordet dränera inte kan klinga snyggt i en poetisk kontext. Men jag är överbevisad. Så här löd ett av dagens vinnarbidrag:

Du har dränerat min själ
ner i en kakburk
som du förvarar i ditt stökiga skafferi
och småäter på
när du är uttråkad

/Kram Therese

Grymt Therese!
Nu måste jag rusa iväg på fotboll...

Kram/Patti

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".