1 av 2
Finns icke mer...
2 av 2
...och denna endast med kraftiga restriktioner. Foto: Gary Kazanjian.

MALIN: Frigolit, hörlurar och kiwi

Dessa tre ting finns inte mer. Numera får man söka sig nya vägar när det ska till isolering av hus, morgonpendlar-musiklyssnande och fruktintag, för avskaffningsnämnden har sagt sitt i dessa ämnen och de säger ”Japp! Det är avskaffat” Det har till och med klubbats, alltså verkligen KLUBBATS igenom så det är inget som går att häva hur som helst. Frigolitens avskaffande fanns det knappt några invändningar till, förutom Uppsala teknolog- och naturvetarkårs forsränningsarrangörer som fick dispens fram till sista april. Men när det kom till läckande öronsnäckor höjdes en och annan röst, och kiwin var det en hel del som ville försvara. Men så avskaffade vi ju inte alla lurar utan bara det som är i snäckform och läcker ljud, och när det kom till kiwin så var det inte frukten i sin helhet utan användandet av den i sammanhang där man var fler än tre och med restriktionen att den bör förvaras gömd i stängda lådor i butiken. Det är ett skitigt jobb det här med att agera avskaffningsnämnd, men det är ett jobb som måste göras.

I övrigt konstaterade vi att tårtan är en underskattad möjlighet till politiskt statement och att spanska restauranger borde börja med Tai Chi. Typ. Ja, det kändes logiskt i sändning i alla fall...

Hörs i morgon! // Malin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".