En utomjording som Mulder inte vet om han ska tro på. Foto: Peter Lydén

LOVISA: Ladies and gentlemen: I Want To Believe!

Idag gjorde Malin och jag musikal i programmet! Det började med att Malin berättade om att den gamla 90-talsserien Arkiv X nu ska få en filmuppföljare och att namnet på denna rulle ska bli I Want To Believe. Jag tyckte att det mest lät som en Celine Dion-låt, vilket kom att insipirera Malin till den milda grad att hon direkt drog fram musikalverktygen. Så, damer och herrar, låt mig få presentera Morgonpassets musikalversion av Arkiv X-filmen I Want To Believe:

Sen, appropå veckans nyhet om att Madonna, Celine Dion och Camilla Parker Bowles härstammar från en och samme franske snickare, började vi rota lite i det där med släktskap och blodsband. Till vår hjälp tog vi historielektorn Fabian Persson. Och läget blev minst sagt känsligt när Blekinges Listerland outades som den region i Sverige med mest stillastående genpool:

Vi hörs i morgon!

Lovisa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".