1 av 2
Hillary Clinton - tydligen utan problematisk högerarm Foto: Michael Rozman/Warner Bros.
2 av 2
Kurslärare Frida Öhrn Foto: Henrik Montgomery

LOVISA OCH PATTI: Gör oss fria från högerarmsspasmen!

Det var stort fokus på ofrivilliga rörelser i armarna denna morgon. Det började med att Patti tog upp det oförklarliga i att han under gårdagens bowlingmatch inte kunde få sin högerarm att sluta kasta klotet i rännan. Patti menade själv att det måste ha handlat om en kortslutning mellan hjärnan och armen. Tre timmar senare slog det mig att jag också drabbats av ofrivillig rörelse i högerarmen! Obehagligt men ändå tryggt någonstans att Patti och jag kunde enas i denna högerarmsspasm:

Sen fortsatte jag min resa genom söderns slätter. Mitt hår är nu svanklångt och strawberryblont, min dialekt är helt i enlighet med Tennessee-målets alla reglar, kvar i countrystjärnametamorfosen stod nu textförfattandet, det viktigaste av allt. Och det är ju inte så lätt att bara trolla fram en snygg och träffsäker klippertiklapper-text bara sådär i en handviftning. Därför var det så oerhört bra att Frida Öhrn från Oh Laura kände sig manad att komma till undsättning:

Hörs i morgon!

Lovisa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".