Simon Gärdenfors!

MARTINA:Hög tid att hedra våren!

Olle har tillbringat helgen med att städa sin balkong och slänga ut sin julgran och det är ju ett alldeles ypperligt sätt att hedra våren på! Massor av människor sms:ade föratt berätta hur de hedrat våren i helgen:

jag och barnen tog picknic korgen och cyklade ner till vätterstranden och tittade ut över den spegelblanka sjön och kastade macka helt underbart! Kram virre

Helgen har bestått av både grillning och frekvent användande av pilotbrillor men det säkraste vårtecknet var nog imorse när jag såg en man på tågperrongen iklädd en knallgul kycklingdräkt.

jag och min sambo har hedrat våren genom att åka skidor hela helgen:) och nu är vi på väg till våra arbeten som liftskötare i Björkliden och riksgränsen.. / Bagaren

Serietecknaren hade haft releasefest för sin bok ”Simons 120 dagar” nästan hela helgen så han var lite tagen när han tittade förbi i morse. Men vi hade ett spänannde snack om hans översovningsprojekt.

Å som om inte allt detta vore nog så fick vi utländskt finbesök! hälsade på oss och det var ju så klart både härligt och pirrigt på samma gång.

/Martina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".