Sofia Wistam

PATTI: JA! Ingenting är omöjligt!

Så lyder Sofia Wistmans livsmotto. Mitt är lite mera bibliskt: ”Allting är hö”. Jag ser det som en liten påminnelse om livets förgänglighet och brukar tänka på det inför större utmaningar. Till exemel om jag skall ställa mej inför en publik. Tanken på att vi är här på lånad tid får mej att glömma alla jävla rädslor och ”kicka ass”.
Lovisa kör däremot med mottot: ”Det är som det är”. Och visst är det som det är men i veckan kollade hon på ungdomsförälskelsen Harrison Ford och hans första Indiana Jones film. Lovisa lät sej provoceras över den där sekvensen när Harrsion tror att flickvännen blivit ihjälsprängd och glömmer bort det tre timmar senare. För jävligt tyckte Lovisa, trots att jag påminde henne om att ”det är som det är”

Vi testade självklart även om Sofias motto höll pall när verkligheten tränger sej på. Om hon verkligen skriker: ”Jaaa” när Brad Pitt vill ligga med henne trots att hennes man och fyra barn står och väntar, om hon hänger med Fuglesang på en två år lång rymdresa och om hon blir exalterad när SVT vill att hon leder naturprogrammet: ”Sofia - bland bävrar och musar”!?

Här kan du lyssna på hela intervjun med Sofia Wistam:

Hörs imorn/Patti

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista