MALIN: Kiss and make up

Rubriken syftar inte på urinering och smink vill jag understryka, utan om att bli vänner igen. Lovisa fick rejält med mothugg från mig när hon försökte avkaffa den större kalendern (typ Filofax), hon påstod bl a att den främjade fördomar. Hon kände att de med fulltecknade kalendrar såg ner på henne som helt struntar i att skriva ner nåt alls och detta skulle ordnas genom att vi helt tog bort kalendrar modell oversized. Nej, sa jag, och gick så långt att jag påstod att hon borde jobba med sin självkänsla. Auch. Och där började borgen rämna och Ronjas helvetesgap fanns mellan oss. Även lyssnarna märkte beefen:

HUR MÅR NI? Är det nån personlig vendetta mellan ”damerna” idag?! Låter i undetonerna lilte stingsligt och som om något skaver som grus i byxan eller skon! /Cecilia

oj oj. Det där med Lovisas avskaffning var visst en öm tå eller hur? Det hörs faktiskt i etern att stämningen är lite spänd där i studion. Lovisas små pikar och malins försök att släta över det hela och nästan ursäkta sig. Kom igen. Kiss and make up. ;) /up north in Wido.

Vi gjorde naturligtvis som lyssnarna sa och Birk (Lovisa såklart, tänk håret) och Ronja (ja, det får ju bli jag då, yes!) samsades igen.

Vi fick en fin bild från förra veckans introtävlingsvinnare också, Felix!

/ Malin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista