LOVISA: Nej, jag har inget t-t-t-ticks.

I fredags ventilerade Patti sina två nyvunna ticks i sändning, det handlade om ett ihärdigt käkklickande och en tvångsmässig tryckutjämning i örongångarna som ägde rum i största hemlighet. Vi kände att vi en gång för alla ville gå till botten med frågorna kring ticks i allmänhet, det hela resulterade i dagens ticks-tema. Förutom att vi fick en mängd lyssnarticks gav också psykolog och psykoterapeut Susanna Carolusson svar på våra frågor:

Sen kom livsstilskommissionens Klara Zimmergren och Charles Franz hit och snackade om det mycket blottande ämnet flirtande. Eller förfärades kanske vi ska säga för deras förhållningssätt till denna flirtens högsäsong var allt annat än avslappnad. Såhär lät det när kommissionärerna beskrev sina flirt-personas:

Nu ska jag gå och tjuvkika på valresultatet för Morgonpassets officiella EM-låt. Blev det Donnys ”10 Mål - Vi Vinner”? Eller blev det kanske Björns ”Nu Är Vår Tid”? Eller blir det kanske Isabels ”Vi Äger”? Ni får veta på fredag, jag vet om en minut...moahahaha.

Hörs på fredag!

Lovisa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista