LOVISA: Vem är du, Patti!?

Man slutar ju aldrig förvånas över Pattis förflutna. Man tror man känner honom men så kommer ännu en historia från förr upp till ytan och allt ställs i änne ett nytt perspektiv. Det började med att jag drog upp nyheten om att Bill Cosby nu auktionerar ut sina brokiga, pösiga tröjor från 80-talet, varpå Patti medger att han själv spenderade 80-talet runtglidandes på Londons gator och torg i långt, lockigt hår iklädd neonrosa jogging-dräkt. Sen, i samband med att jag snackade skit om buktaleriet som underhållningsform, medgav han också att han också haft ett förflutet som hunsad pantomim-dansare. Mina damer och herrar, Patti har legat likt en svankande tiger i åtsmitande dräkt i en konstruerad byggställning och snärtat med ett bälte för att på så vis ge uttryck för den inneboende ilskan. Man tror man känner någon...
Såhär lät det när Patti avslöjade sin rosa bakgrund:

Sen hade vi ju hajtema i programmet och expert på ämnet var Klas Malmberg (inte buddisten och komikern) som rev av hajanekdoter och slog hål på hajmyter. För att höra om när Klas låg sked med en haj, lyssna här:

Sen kom filmkritikern Orvar Sävström med tre bra hajfilmstips:

Ha det!
Lovisa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista