1 av 2
Jens Assur Foto: Fredrik Sandberg
2 av 2
Ögonblinken - ett ticks ELLER en klassisk flirt som kan sluta illa. Foto: Claudio Bresciani

LOVISA: Jag bevisslade hans kurvor!

Man kan väl säga att det var ögonblinken som stod i centrum i dagens sänding. Ögonblinken är ju ett klassiskt ticks och ett ticks som Patti har dragits med under ett par veckor och som dessutom förstärkts den senaste tiden är hans käk-knäppande och öronhåle-tryckutjämnande, vilket självklart skapar problem i både det privata och professionella livet. I brist på annat, gjorde Patti sig till lyssnarnas egna klient. Fredrik bjöd på en redogörelse av sina ticks som också inkluderade ett nack-knäckande för att på så sätt få Patti att inte känna sig så ensam. Fia körde en hårdare variant och sa att det helt enklet bara var för Patti att sluta. Och därmed basta. Jag tyckte att Patti skulle lägga sig till med ett ticks som är så utsvävat och därmed socialt hämmande att han inte skulle våga syssla med det.

Ögonblinken är ju också ett klassiskt flirt-grepp. Och på det ämnet hade jag en obehaglig upplevelse hämtad från gårdagen då jag i princip romance-visslade på en man:

Sen kom fotograf och numera också regissör Jens Assur och hälsade på. Vi pratade om hans nya och hemliga Hollywood-projekt, om krigsskildring och om verklighetsmanipulation. Lyssna på hela intervjun här:

Hörs i morgon!
Lovisa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".