1 av 2
Peter Stormare dissar Bruce Willis. Foto: Maja Suslin
2 av 2
Bruce Willis har mött sin överman. Foto: Damian Doverganes

PATTI: Midsommarskorpor och uteblivna drömmar!

Jag och Malin var aningen märkta efter gårdagens midsommarfirande. För egen del så märkt att Malin var tvungen att syna min kropp. Värdparet på min fest hade nämligen skaffat fram färglada midsommarkransar åt hela gänget och jag lyckades få den där kransen med dom sylvassa björkkvistarna. Aftonen förvandlades därför till en kristusliknade föreställning och det kändes som jag släpade omkring på en törnekrona med två blödande jack i pannan. Och i dag hade dom levrat och Malin fann inte mindre än två halvläckra midsommarskorpor. Vill man vara fin...

Även Malin höll hårt vid traditionerna igår och begav sej trots sin fästingskräck ut på en extremt insekt-minerad äng för att finna sju sorters blommor i hopp om att sambon Martin skulle uppenbara sej i nattsömnen. Trots vit hundkex, rödklöver, kärringtand, smörblomma, vitklöver, styvmorsviol och en blå blomma drömde Malin dessvärre inte ett skit! Nästa midsommar Martin, då jävlar!

Dessutom återupplevde vi höjdpunkter från våren! När under Armageddon-inspelningen, , att strunta i mångkampen och

Hörs imorn/Patti

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".