Svenska folket - öppna era dörrar!

Vi började morgonen med att bli riktigt härligt sentimentala och blickade tillbaka på en vår späckad av sångogram av alla olika slag. Tillsammans med Gustav och Kristofer, The Ultimate Morning Experience, har vi ju väckt en massa människor med hjälp av en massa låtar och alla dom kan man lyssna på på T.U.M.E:s hemsida, här till vänster!

Dessutom var det denna fredagen Lovisas tur att försöka avskaffa en företeelse som hon inte tyckte skulle finnas. Avskaffningsärendet idag gällde det oanmälda besöket och Lovisa hade med sig tre argument:

Trots dessa solida argument gick det inge bra för Lovisa när nämden, som idag fick hjälp av Morgan Larsson från Christer, sa sitt. Nämnden menade att en värld där alla kan hälsa på alla när som helst var en bättre värld än den stängda variant Lovisa försökte få igenom. Många lyssnare var dock på Lovisas sida, till exempel Ewa:

heja! Avskaffa! Fy fan för dessa oanmälda visiter! Jag kanske har stökigt, sex, diarré eller nåt annat!! Smsa och säg jag hämtar dig om tio så bjuder jag på fika. Ok? mvh Ewa

Trots lyssnarnas stöd blev det inget avskaffande av de oanmälda besöken så det är bara att öppna nästa gång det ringer på dörren!
Hörs imorrn!