LOVISA: Varför smör men inte vax, Helmut?

Idag var det sombreron och magväskan som åkte på i sändning, det var ju nämligen Pattis och min sista sändning inför semestern! Semestertemat var ju därför ett faktum. Patti berättade bla om sin skräck över att missa att hoppa av färjan när den väl anländer till Finland och liksom tvingas åka med hela vägen tillbaka till Svedala igen. Sen diskuterade vi den här förvandlingen som många människor verkar genomgå så snart de sätter foten på flygplatser, från civiliserad, ödmjuk typ till egoistisk idiot.

Sen var vi ju visserligen inne på den inte så semesterbetonade Helmut Kohl som ju hade gått fullständigt i taket efter att han förärats med en vaxdocka på Berlins Madame Tussauds. Vilket ju var obegripligt. Men vi lyckades till slut också lösa detta mysterium:

Sen fick vi äntligen möta Anna Granath och Simon Svensson som ju ska vikariera för oss i sommar. Vi ventilerade den nervositet vi kände inför den popularitet som Simon och Anna nu kommer vinna i och med deras komiska förmågor (som vi ju själva inser att vi inte riktigt besitter). Och så pratade vi lämplig frukostmat och radiokomik:

Sen passade Simon och Anna på att testa en ny programpunkt på oss:

Nu drar vi på semester! Tjoho! Vi hörs i augusti!

Lovisa