Penna i näsa - okej. Penna som klickas - NEJ!!!

LOVISA: Mammut-snowboard, säger du?

Man kan väl säga att morgonens första timmar gick i nostalgins tecken, Patti och jag mindes tillbaka till våra glansdagar, till en tid då ett specifikt objekt ökade vår popularitet avsevärt och som vi av naturliga skäl önskade tillbaka. Patti ville ha tillbaka sin fodrade mockaväst som han brukade uppträda i (tänk mockaväst mot bar torso) och jag trånade efter den röda paljettkeps som gjorde mig till nattens drottning på Alvestas högstadiedisco 1992. TUME-Gustav saknade mest av allt sin gamla snowboard med mammutar på vardera ände som fadern hade sålt av och TUME-Kristoffer sin gamla Weeser-skiva som han i ett svagt ögonblick bytte mot en Capricciosa.

Under våren har ju våra avskaffningsdiskussioner gått heta i programmet. Ibland har de gått igenom. Ibland inte. Det har låtit ungefär såhär: Dagen till ära initierade vi en lyssnaravskaffningsspecial där lyssnarna för en gångs skull fick komma till tals och eliminera irriterande objekt och företeelser från jordens yta. Althéa var en av dem som dristade sig till detta: Och TUME-Kristoffer och TUME-Gustav bjöd självklart också på skönsång när sångogrammen delades ut:

Hörs i morgon!
Lovisa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista