Patti, Martin & Lovisa

PATTI: BWO-Martin Rolinski på besök i studion!

BWO-stjärnan Martin Rolinski gästade oss denna morgon och jag fattar fortfarande inte hur han får ihop sina två parallella karriärer som artist och mobil-telefonutvecklare!? Däremot står det utom allt tvivel att denna kille har oerhörd kapacitet. Sådan kraft att han till och med med lyckades med konststycket att avskaffa en irriterande företeelse inför nämden i form av de dåliga, eller i vissa fall till och med obefintliga, videoupptagningsreglerna inom idrotten.
Mina och Lovisas motargument handlade om tråkiga avbrott och alla fantastiska samtalsämnen som dåliga domslut genererar, men de visade sej vara lika tafatta som min sexdebut och avskaffningsklubban dundrade i studiobordet. De dåliga videoupptagningsreglerna är därmed avskaffade. Grattis Martin!
Hela intervjun med Martin:

Dessutom hade vi tidernas roligaste/sliskigatse Antingen Or Not tävling! Åsa och Anderas skulle tillsammans avgöra om några upplästa meningar var tagna ur en porrnovell eller Tomas Ledin låt.
Hela Antingen Or Not tävlingen:

Och så gav Jesper en ny Kina-rapport:

Höres imorn/Patti

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista