1 av 2
Frida, Patti och Lovisa
2 av 2
Gammaldags spinning

PATTI: TV-stjärnan Frida står inte ut med takfläktar!

Blev direkt från starten på oerhört gott humör när Lovisa skvallrade om sin fullständigt galna spinning-instruktör(fick heta Roberto). Roberto är en vältränad, slimmad 30-åring som genom skööönt målande bilder tar spinningklassen på hisnande äventyr genom schyyyssta kuperade landskap. Och inte bara det! Roberto tog senast ögonkontakt med varje spinnarhjärta och tittade varje enskild elev djupt i ögonen samtidigt som han brölande sjöng med i låten”you’re my inspiration”. Lovisa var lätt förvirrad, tungt generad och undrade hur man hanterar en sådan instuktör!?

Vår medarbetare, TV-stjärnan Frida Zetterström, klev in i studion lite senare under morgonen för att försöka avskaffa takfläkten. . Och självklart fick Frida rejält med mothugg. .

Fler lyssnare som engagerade sej i takfläkten:

Hej jag har en just sån där brun fläkt med 4 blad och 3 blomformade frostade glas. Och den är både snygg och praktisk (dom svarta är snyggast). Det blir väldigt varmt på sommaren i en övervåning och det bästa är att man kan byta till party lampor som tex UV, diod eller strob lampor.

/ Fanny

Jag använder den fula takfläkten till att sprida värmen från kaminen i huset

/Patrik

Hur det gick för Fridas takfläktsavskaffande??? Lyssna ovan:)

/Patti

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista