1 av 2
I Peking firar man OS-helvetets avslut med tema-disco
2 av 2
Lia Boysen Foto: Patrick Sörquist

LOVISA: Varför blottade vi oss så här, Patti?!

Idag berättade vi nästan mer än vad vi hade för avsikt, Patti och jag. I ett svagt ögonblick lät vi våra allra innersta offerrolls-fantasier krypa fram and it wasn’t pretty, det ska gudarna veta. Vet inte vem av oss som var mest patetisk, Patti med sin dödsbädds-fantasi eller jag med min hjältinna/svimnings-fantasi:

Sen fick vi en allra sista rapport från Jesper Rönndahl som ju nu sjöng på sista versen i Kina där han observerat och upplevt i hela tre veckor. I morgon åker han hem, precis som alla andra 75 miljoner OS-besökare. Något pekingeserna tydligen är väldigt glada för:
Sen fick vi fint besök, ingen mindre än skådespelerskan Lia Boysen kom förbi och hälsade på Patti och mig. En kvart försent i och för sig, som sig bör när det handlar om tidsoptimister. Lia kompenserade genom att bjuda på anekdoter från röda mattan i Cannes, inspelningsmisär på västkusten och gissel med vardagspusslet:

Hörs i morgon!
Lovisa


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista