1 av 4
Gubb-Christer
2 av 4
Gubb-boxning tär...
3 av 4
Gubbarna Morgan och Patti
4 av 4
Peter Magnusson. Foto: Bertil Ericson

PATTI: Skärgården åt Peter Magnusson!

Komikern och programledaren Peter Magnusson kom över för att snacka om inspelningen av komedin: Sommaren med Göran - En midsommarnatts komedi som han skrivit manus till och har huvudrollen i. Vi hann även avhandla hans jobb som begravningsvakt i San Francisco, hur han under begravningsauktioner strök omkring som en rädd patrullerande kastrullpolis. Dessutom avslöjade han att relationen till Bert Karlsson är utmärkt idag, sex år efter incidenten när han fick smisk efter att ha sminkat Berra blodröd i ansiktet.

Hela intervjun med Peter:

Och så avgjordes den alternativa finnkampsgrenen ”gubbfighting” mellan mej och Morgan Larsson, programledare för Christer i P3. Morgans personlige tränare Obelix har skapat denna gubbigare variant av ultimate-fighting grenen MMA. 

Christer Lundberg, även han programledare för Christer i P3, tog på sej rollen som sportkommentator och refererade matchen mellan mej och Morgan.

Slutresultatet lurar i inslaget;)

Peace/Patti

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista