Helena af Sandeberg. Foto: Jurek Holzer

PATTI: Helena af Sandeberg ville eliminera Djurgårdens IF!

Lovisa slängde igår ur sej Carpe Diem åt vår gäst, krönikören och författaren Ronnie Sandahl, i en seriös diskussion om huruvida slumpen styr våra liv. Ett dygn senare hade hon drabbats av eftertankens kranka blekhet, av prettoångest och framförallt floskelallergi! För att stilla hennes ångest gav jag Lovisa rätten att döda mej om jag i framtiden definierar mej själv som djup, talar om mej själv i tredje person eller brister ut i tårar under en monolog kring mitt härliga liv.

Vår lördagsgäst Helena af Sandeberg visade sej vara ett hängivet AIK-fan. Så färgad att hon försökte avskaffa hela Djurgården IF. Lyckligtvis kunde vi stoppa henne genom raffinerade motargument och hon kunde därmed också lämna studion utan djurgårdare i hasorna.
Dessutom berättade Helena om sin insats i George Michaels video Killer/Papa was a rolling stone och så avhandlade vi hennes dödsångest och längtan bort från meslivet i Stockholm till den coola tillvaron i Paris.
Hela intervjun med Helena:
Nu skall Patti Hansén gå hem;)
/Kram

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista