Ååh vad mysigt att grilla! Men är det lika mysigt på balkongen? Inte enligt Patti...

Balkonggrillning - ja eller nej??

Det var Pattis tur att försöka avskaffa något han stör sig lite extra på idag och han tyckte att det var dags för balkonggrillningen att bli ett minne blott. Och hans argument startade i att reglerna för grillning på balkongen är alldeles för otydliga:

Avskaffningsnämnden bestod denna morgon av Lovisa och Gustav från TUME och dom hade en del att säga om Pattis känslosamma argumenterande: Och nåddes ett beslut i frågan:

Lyssnarna hade såklart sitt att säga om saken. En hel del åsikter mottogs, här är några exempel på alla sms som kom in:

Avskaffa inte grillar på balkongen! Avskaffa gnälliga grannar istället! Det hade även löst fler problem än bara grillproblemet! /Marcus , halmstad.

Jag håller med Patti. Avskaffa klotgrillen fy fan för röken och klagande grannar. Elgrillen är bättre den stör inte grannarna och man får vara ifred. Vi klarar oss utan klotgrillen på dessa platser. /Sofia

Jag tycker att man kan avskaffa de otydliga reglerna och slå fast på obligatorisk grillning minst 5ggr/sommar! Zarah i Umeå.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista