1 av 2
Charles Franz intar vikarieposen
2 av 2
Här ser vi dem: livs levande rejvare Foro: Bela Szandeszky

LOVISA: Är jag rejvare nu?!

I dag fokuserade vi på fyra saker i programmet: 1. Örebro Kommunala Musikskola. Vi väckte den klassiska frågan om vad våra skattepengar egentligen går till efter att ha tagit del av följande musikaliska uppvisning: 2 och 3. Vapen och Techno. Som ju var de två kategorier som man kunde välja mellan i vår Antingen Or Not-tävling. Jonathan och Henrik tog med nöd och näppe hem segern, grattis än en gång!
4. Rejvaren. I vår programpunkt ”Life Swap - Nyfiken På” försökte jag närma mig rejvaren och Malin och Charles hjälpte till att ventilera fördomar kring denna subkultur som eventuellt skulle kunna föra mig rakt in i rejv-centrum. Bär de fortfarande taggiga mössor med neonrosa ludd? Är det skogsgläntorna alternativt den övergivna fabrikslokalen som gäller? Är de för eller emot EMU och vad tycker de om FRA-lagen? Hör oss sprida våra fördomar för vinden:

Nu tar jag helg, drar på mig Buffalo-kängorna och den neongula tanktoppen och drar på rejvfest i Antwerpen! Hörs snart! Tjohej!
Lovisa
 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".