Eva Röse

PATTI: Eva Röse talar ut om ondska!

Den här helgen sänder jag Morgonpasset med Frida ”TV-stjärnan” Zetterström och vi upptäckte flera gemensamma nämnare. Frida stör ihjäl sej på respektlösa slöfockar som inte kommer i tid och jag har med åren förvandlats till en obotlig tidsfascist. Människor som inte kommer i tid förtjänar att bli uppläxade precis som Sanna:

Hej! För 20 år sen var min udda tidsuppfattning notorisk bland alla som kände mig, såväl bekanta, nära vänner och familj. Men det ändrade sig på en sekund då en vän som väntat nästan två timmar hälsade mig med frasen ”Varför tror du att du har rätt att slösa andras tid?”. Hon hade rätt. Varför skulle någon annan slösa sin dyrbara tid att vänta på mig när de säkerligen kunde hitta något bättre att göra? Numera är jag alltid i tid av respekt för allas vår korta tidrymd vi har tillgodo i detta liv.

Braaaa Sanna!

Även skådespelerskan Eva Röse gästade oss och hennes resomnemang kring ondska blev sjukt spooky, men intressant!

Hela Intervjun med Eva:

/Patti

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".