1 av 2
Var fan är hjälmen!?
2 av 2
Kristofer Lundström. Foto: Claudio Bresciani

PATTI: Vinnande koncept - Vuxen lurar barn!

Hallo folks! Alltid lite uppspelt när det blivit dags för söndagens dagbok eftersom jag och Malin har helgen framför oss. För min del är det framförallt fotbollsträningen klockan 12 idag som hägrar!

How Low Can You go tävlingen vanns av Erik som samlade ihop hela 11 stycken lågvattenmärken genom att lura en unge

Själv skrapade jag ihop 4 lågvattenmärken eftersom jag förra veckan trodde jag tappat min cyckelhjälm fast den satt på mitt huvud och tvingades ljuga för min producent för att rädda min heder.

Sara kom tvåa i tävlingen med den här sjukt låga och snuskiga historien.

Idag avhandlade vi även en av mina absoluta favoritböcker i vår Book-Club for Dummies. Om du inte läst Shantaram än så har du en fantastiskt spännande bok framför dej. Själv avslutade jag denna självbiografiska äventyrsroman på en båt mellan Rhodos stad och Lindos i Grekland. En värdig plats! Känner du dej fortfarande tveksam till boken tycker jag att du skall lyssna på vad Kobra - Programledaren Kristofer Lundström har att säga . Shantaram betyder annars Guds freds man och är det namn som huvudpersonen får när han besöker en liten indisk by nånstans i tjottaheitti!

Fred/Patti

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista