1 av 4
Producent-Ida, Patti, Malin och Lovisa, hela Morgonpassetredaktionen från Gbg säger tack och bock med en pose of rock!
2 av 4
Suzanne åt frulle med oss och det blev ost och sylt och gurka, tydligen...
3 av 4
Patti, Suzanne Osten och Malin. 2006.
4 av 4
Såhär skulle Björn se ut om han inte kom vidare, det så kallade stenansiktet men ändå med generös touch.

MALIN: På solokvist men ändå i gott sällskap

Ja, det får väl sägas vara nostalgin som var min främsta kompanjon denna sista söndagsmorgon med Morgonpasset. Och jag idag gick igenom en massa olika hallelujamoments som vi upplevt under vår tid i etern. Till exempel , när eller när jag och Patti får sjunga . Också när Björn Kjellman kom och övade på vilken min han skulle använda om han inte kom vidare i Melodifestivalen 2006 gjorde vissa avtryck.

Jag ville också påminna alla om att den 12 maj fortfarande är Kulturtantsdagen! Vi instiftade denna dag förra året som en tribut till alla hennafärgade, körsjungande, teaterbesökande kulturkvins som bär upp hela det svenska kulturlivet. Vid instiftandet var det stort och festligt pådrag och

Morgonpasset fre-lör-sön i sin vanliga form är slut. Jag, Patti och Lovisa återkommer den 24 januari och kommer att fortsätta att höras på lördagar och söndagar, men då har programmet annan form och annat innehåll. Vi tackar alla som mailat, messat och peppat oss under våra tre år i etern, ni är för jäkla goa!
Hugs! // Malin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".