"Tjena Uffe" - oväntade svenska meningar i låttexter!

Ja, vad är det Kate Ryan sjunger ca 2 minuter in i låten egentligen? ”Tjena Uffe, nu ska bögarna ta oss” tycker Martin och Adde i alla fall:

Kanske har vi svaret här:

Låtar som spelades upp i programmet:

Det kom under morgonen in massor med andra fantastiska textrader:

Från Hanna i Eskilstuna:
Tjenare! Jag antar att ni har hört kents ff, 2.20 in i låten, där valrossen bor :)Tack för dagens topprogram!

Från Oskar i Skara:
På tal om låtar där det låter som att sångaren sjunger något på svenska, här kommer en klassiker: 
men det låter som att han sjunger ”Han teleporterar Taliban” mycket roligt!

Från Mats i Norrköping:
Hej MORGONPASSET!Ni gör alla vardagsmornar till en glädje, jag vill bara passa på att uppmärksamma ”Se på lille Lennart” ett inslag som Annika Lantz hade i P3 för så där tio år sedan. mycket uppskattat inslag där lyssnarna fick inkomma med tips på låtar med ”svenska” meningar i.”Lennart...” är från ”Yéké yéké” med Mory Kanté. Snälla lyssna på den, --asgarv!!!

Från Emma:
Hej! Vet inte om ni redan tagit upp detta men i Ace of Base låt ”You & I” Sjunger dom faktiskt ”Att palla päron..”
Men framför allt! Lyssna, himla kul! Tack för superkul program!

Från Peter i Göteborg:
Hej guys, ni har väl inte glömt detta gamla kuttersmycke, ”Hatten är din”  /Peter

Från Gustav i Lund:
Hejsan, kul tema med sångtexterna. I the unforgiven med metallica låter det som att han sjunger ”nåra föds” i början på varje refräng, t.ex. vid 2.52. Tack för ett roligt program!

Från Kim i Göteborg:
Hej på er! Svinkul tema som sagt! Själv har jag hittat ”knulla i en busskur” 0.38 in i Tarkans gamla dänga 
Lyssna och häpnas! Kram på er!

Från Jessica i Malmö:
Skitroligt tema! I Arash’s Boro Boro, låter det som att han sjunger ”digga digga människor med fina ben”.. börja lyssna 00:43 :) , det är andra meningen i refrängen liksom.. Ha en fin dag allihop!

Från Andreas i Helsingborg:
Har ingen skrivit in om Led Zeppelins Stairway to heaven. I början på en vers sjunger den gode Robert Plant ”Jag är en humla”. Men med tanke på hur dom levde på 70-talet så kanske det skulle vara så. Egentligen sjunger han ”Your head is humming”.

Från Cecilia:
Kära Morgonpasset! Många har säkert lyssnat på bröderna Hansons stora hit Mmmbop tusen gånger - utan att höra att de faktiskt i själv refrängen sjunger ”du är en apa” ca 57 sec in i låten. Det kommer självklart tillbaka när refrängen kommer om och om igen..

Från Patrik:
Hej, I Kraftwerks - The Robots på Mix plattan låter det som de sjunger ca 3.25 in: ”Jag tar små barn, jag tar era barn”/Patrik

Från Emma i Uppsala:
Hallo. Ni måste ju spela upp den berömda superhiten fotbollshicka med Beatles, som dom tror heter Come Together. i början av låten hör man klart och tydligt att dom sjunger fotbollshicka...

Från Sven i Helsingborg:
Lyssna på ”Happy up there” med Röyksopp, jag kan svära på att de säger lasse brandeby flera gånger en bit in i låten. Gick Kurt hem i norge så hårt?!

Från Hanna:
I Eros Ramazottis sång Piu’ Bella Cosa sjunger han på 2:03, -Olycka kommer sen!

Från Heidi i Stockholm:
Angående texter som kan uppfattas helt annorlunda: kolla upp ”Bullet in the head” av Rage against the machine. I slutet av låten när han sjunger ”Buller in the head” låter det som att han sjunger ”Jag borde ringa hem- jag borde ringa FUCKING hem”, hur kul som helst! :-))

Från David i Norrköping:
Hej! Här kommer mitt dolda budskap, det är låten Maria med Ricky Martin. Han sjunger Un dos tres, ”hoppas du jobbar natten Maria” och sedan på ett senare ställe sjunger han även ”Maria, jag kan inte fria”. Jag misstänker att han är otrogen ;)

Från Emma i Uppsala:
Hej! I yellow submarin låter det precis som de önskar trevlig resa 1.35 in i låten. Det är så ruggigt likt att man nästan tror att det är meningen! Vad tror ni???