Ett hem åt Stuffe och Jenny

På torsdag anordnar Morgonpasset i P3 en stödgala i miniformat; vi ska hitta hem åt Stuffe och Jenny, två hemlösa katter, bland våra lyssnare! Skulle du vilja ta hand om en av dessa krabater? Tryck på läs mer länken för att läsa mer om katterna och hur du anmäler intresse!

Stuffe är ca 2 år. Han hittades utomhus där han fick gå och vänta ungefär 3 veckor innan katthemmet hade möjlighet att ta in honom. Stuffe har helt klart haft ett hem tidigare och har förmodligen blivit utkastad därifrån. Han är mycket social och lekfull. En fantastisk liten herre som behöver ett eget kärleksfullt hem.

Jenny N är ca 1 år. Det är en omplaceringskatt som togs hand om sedan förra ägaren inte kunde ha henne kvar. Den 14 april nedkom hon med 2 kattungar på katthemmet, som båda fått ett eget hem redan. Jenny N är en mycket social och kelig katt, som gärna busar när tillfälle ges. Hon behöver ett kärleksfullt hem där hon får utrymme för sin leklusta. Hon kommer att ge sin ägare mycket i gengäld.

Tryck på länken för att läsa mer om hur du kan bli stolt ägare till en av dessa krabater!

Vill du veta mer om katter? www.alltomkatter.se.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".