En uppdatering från Malaysia

För några veckor sedan var Fia med och önskade en låt. Då skulle hon precis ge sig av till Malaysia, och vi bad henne höra av sig efteråt. Det gjorde hon också:

Haloooo!!!!
En liten kort uppdatering till vårt favvogäng på P3.. ja nu är jag hemma igen från Malaysia och med mig är också Cecilia och Evelina, så ingen blev kidnappad eller kvarglömd, bra va!!
Malaysia, 35grader i skuggan och kanske 28grader i vattnet, otroligt vackert med berg och hav och sandtränder och små trevliga malayer...

Vi kom fram trötta efter flygresan, nynnade på "whats the point" och otroligt peppad!!
Det finns majonäs i butikerna! JAAAA....men varför i hela friden smakar majjon fralla?? Det var ju mindre skoj..Men det var som du sa Martina att maten var riktigt god där så man kunde väl överleva i tre veckor.

Vi märkte inte av nåt turisthot, vi rännde runt på gator och mellan städer och ingenting hände. Malaysia är ett riktigt trevligt land! Men något vi inte var van vid var att solen var starkare än hemma..vilket slutade i feta brännblåsor på diverse kroppsdelar, mycket smörjelse är alltså något att rekommendera!

Vi gjorde en liten backpackingtripp mellan malaysia, singapore och thailand..vi hamnade på ett galet ställe på thailand där musiken var högst och moralen var lägst..på stranden fick vi se galna stekargamlingar i bananahammocks och småstringisar..och de lät det andra som hängde hänga fritt..

Men avslutningen i Kuala Lumpur var riktigt naajs!! Shopping och shopping och hotellfrukost(bacoooon!!!)

Fetpeppad av malaysia må jag säga, hur grymt som helst, trots att vi kom hem till snöstorm, och märkte att vi på nåt sätt tappat digitalkameran på nåt av de sista flygen, med ALLA kort från hela resan....men vi tappar inte peppen, tur att det finns bra saker att tänka på, för det första man gjorde när man kom hem var att klicka på en majonäsare på en ostbit o gnaga!!

Vi fick inge skott i nyllet, men tyvärr svinkoppor...Wohooooo!!!!

Puss o kram på era fina plyten
Hälsningar Fia från Delsbo, Cecilia och Evelina