1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Lyssnarnas favoritannonser

Nu har det börjat dyka upp roliga annonser som ni läst (och inte era egna alltså, dem kommer vi till om en stund).

"En trevlig arabisk 29-åring i Sthlm, nästan lik Harry Potter och med jobb, söker en fin tjej för seriöst förhållande var som helst i Sverige. Max. 30 år."
/Emma

Jag läste en annons som en man hade skrivit på texttv jag minns inte hela annonsen men en fras har satt sig: "..gillar skogspromenader och analsex.."
I kombination eller var för sig?
Tack för världens bästa radioprogram!!
KRAM Erika

Lisa hittade denna när hon läste tidningen:

...och Johan fastnade för denna:

Hej morgonpasset, jag såg en annons för några år sedan. Kanske är den klasisk men den löd ungefär: Vi träffades på kryssning till Åland 21 aug 2001. Jag heter Anna, du hette Peter. Nu är jag gravid. Ring 08-********/Andreas

Den här annonsen fanns 1998 i kvällsposten....

Lois Lane söker Clark Kent! Jag 23 år en glad utåtriktad, söt o go o mullig piggelin som söker sin Magnum. Du 20-35 kan ha allt eller inget. Skriv gärna med foto. Längtar efter ditt svar!

Jag har sparat denna annonsen för jag och min nuvarande man hade en tävling om vem som kunde få mest svar via sin respektive annons... Maya

Charlotte hittade denna:

Denna kontaktannons är hur bra som helst. Ärlighet varar bäst I längden eller?/Caroline:

Sökes: Äldre män. Jag 20, älskar snabba promenader i hård terräng och fettrika middagar. Du, svårt hjärtsjuk man i stort hus på Djursholm och smärre förmögenhet, barn stort hinder. Vi ses!

Hittade denna - lite annorlunda - annons för några år sedan. Ställer mig fortfarande frågan VARFÖR personen exakt ska vara 150 cm.... /Tina

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista