Singlarnas försvarstal

Tina skrev in och önskade en låt i Morgonpasset i P3, det kan ha varit den bästa motiveringen någonsin:

Nu har jag vart singel i snart 1 år och jag e så less på att bli raggad på av andra singlar som "bara måste ha nån". Som raggar för att de inte pallar att vara ensamma, raggar för att bara vara med nån, raggar för att de förväntar sig att alla andra singlar också förväntas vara olyckliga, ensamma och längtande efter en partner.

Hela samhället e ju för fan uppbyggt på att man ska vara 2, minst. Är man ute och käkar så finns de ju aldrig några bord som bara är dukade för en person, icke! Alla ska para ihop en med den ena creepy, sällskapssuktande killen efter den andra och bara för att båda är "ensamma" så måste det bli vi, typ.

Föffan, var glada och lev livet istället, kärleken komemr till en när man minst anar det. Sålänge kan man fröjdas och passa på att nyttja sin oerhörda frihet fullt ut. Lek med andra leksugna, partaja med vännerna, ägna dig obegränsat åt din hobby, lyssna på dina favvolåtar om och om igen på hög volym och bara njut. Snart nog träffar säkert du också någon, men tills dess; lev livet!