1 av 3
När kommer bussen, Brad? *väntar i Växjö* FOTO: Lionnel Cironneau
2 av 3
Josefin slank väldigt nära en dj:ande Boy George
3 av 3
Martina och bror blev bjudna på öl av idolerna Counting Crows. syskonen Thun sa nej till sina idoler. 2cool4school

Så nära, så nära men ändå så långt bort

7:25 min

Idag ska vi prata om de kändisspottingarna som var inom räckhåll men hann slinka undan. Skicka din bästa kändishistoria på sms till 722 50, maila eller kommentera och berätta om kändisåsynen och den emotionella tomheten efter stunden flög förbi.

Jag kan svära på att jag såg Brad Pitt sittandes på en bänk i Växjö för ett par år sedan. Tyvärr satt jag på en buss därifrån vid tillfället. /Emelie

Jag och min kompis satt på en pub i Dublin och blev ganska frekvent uppvaktade av äldre förfriskade medelåldersmän män. När säkert den 10:e i rad kom fram och frågade om det var ledigt i den lilla soffan bredvid mig bara snäste jag av honom. Typ no, fuck off... Min kompis sa ingenting och bara stirradepå mig. Mannen sa sorry och vände på klacken. Det var Bono, jag har haft en crush på Bono sen jag var 12. Fan fan fan! Tack för ett fint program! Sandra( för övrigt anser jag att Hanna Hellkvist är ett geni)

Jag jobbade på Nobels Fredsprisgala och hamnade backstage ensam med Anthony Hopkins. Vi gick gåendes emot varandra när jag fick panik och avvek till närmsta tillgängliga rum.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista