Sitcom much? Bild: Sveriges Radio

Lördag: MP goes sitcom med Hans Rosenfeldt

När pressbilderna på alla programledarna kom från Sveriges Radios pr-avdelning kände vi väldigt fort att "vänta nu, det här ser väldigt mycket ut som en reklam för en sitcom?" En sitcom med David i huvudrollen och en massa kul människor omkring honom.

Tänkt och gjort: Vi ringde in tv-geniet Hans Rosenfeldt och bad honom fundera lite kring vår serieidé. Vilka karaktärer verkar finnas på bilden? Vad finns det för intriger? Är Jörgen den knäppa stonerkompisen? Nour den nyinflyttade, spännande grannen? Hans tyckte också idén var bra! Därför kommer han till Morgonpasset och hjälper Martina, Hanna och David att utveckla idén och kanske till och med spela in ett första avsnitt!

Inte nog med det: I morgon sänder vi inte bara i P3 utan också på SVT 2 från klockan åtta till klockan elva. Missa inte att vara med och jobba fram en ny, fantastisk tv-serie i direktsändning!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".