Foto: SVT Bild

Vad vi gör när vi är ensamma

Martina råkade berätta att hon brukar prata lite engelska med sig själv när hon är ensam. Och ni lyssnare har ju också en del märkligheter för er... Klicka in och läs bara några av tokerierna!

Ända sen jag var liten har jag lekt att jag var skådespelare. Har satt på filmer eller serier jag tycker om och står och agerar i vardagsrummet och lever mig in i rollen jag tycker mest om. Ibland låtsas jag att jag medverkar i en film men oftast låtsas jag som att scenerna är verklighet. Om det är en sorglig scen där dom gråter så gråter jag också, är det någon som blir skjuten eller dör så går jag in lika mycket.

Åh Martina! Jag pratar också engelska med mig själv hemma! Typ well this is a good coffee och OH my, what a mess!, eller looking great today miss (till mig själv i spegeln). Ibland även fraser ur actionfilmer som jag tycker låter coola. 

jag brukar dagdrömma att jag är med i typ Oprah och blir intervjuad på engelska så jag går runt hemma och säger saker som yes when i was a child I had a rabbit and it's name was fisen osv. Tur att ingen hör mig.

Martina! Jag pratar också engelska med mig själv hemma! När jag var liten pratade jag så mycket med mig själv att jag i land var tvungen att ha tysta veckor för att inte tappa rösten. Ha en fin morgon härliga ni

Jag brukar träna på tacktal till om jag skulle få pris på en stor gala. :)

Klart man pratar med sig själv. Gärna när man ser på TV och kommenterar något man ser. Det kan vara någon reklam som man kanske tycker är extremt dålig. Då kan man säga tex "Nää men vad knasig! Han fick en boll på snoppen... oj, oj, oj vad lustigt" (förutsatt att detta händer i reklamen, annars vore det väldigt skrämmande).

Jag pratar också engelska med mig själv, ofta leder det till att jag skriver på engelska när jag sms:ar till nån, det tycker folk är konstigt.. 

go'morron, jag pratar oxå engelska med själv. Speciellt om jag lagar mat samtidigt. Låtsas att jag har ett matlagningaprogram eller så sätter jag upp en hel musikal och går omkring och sjunger högt som fan och dansar enda ut i fingertopparna :-)

Själv brukar jag i huvudet sportkommentera mig själv när jag t.ex. går av tåget och försöker hinna före alla andra i den tävling som bara jag antagligen är med i.

Jag snackar med mig själv med. Eller kanske inte så mycket mig själv utan med karaktärer från tv å film. Just nu är jag med i sons of anarchy åsnackar en hel del med Jax. Intressanta samtal. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".