Vårt första fyllemejl på flera år

Kanske är det så att folk har rejäla knapplås på sina telefoner, eller så sover de när vi börjar sända, men det är inte varje dag vi får mejl av den här kalibern, så pass fyllda av festlig glädje.

Hej! Jag bor i Montréal Kanada just nu, 6 timmar efter svensk tid. Har precis varit på Igloofest, utomhus technokonsert i minusgrader och snöväder. Kan låta som en bra idé men fy satan vad kall och blöt man bli om fötterna efter någon timme! Jallefall, att komma hem och se att det redan är morgonpassetdags i Sverige är fasen underbart! Jag är inte så kramig annars men blir mer sentimental när jag är full,men just nu har jag bara två fulla fransmän i rummen bredvid så  får ta ut känslorna på er: JAG ÄLSKAR ER! Härliga känslor från sverige att lyssna på podcast varje dag! Kommer dock inte kunna sova med denna sortens kvalitéts-tv på svt-play men det är smällar man får ta :)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".