Jörgen

Angående #bringbackjörgen

Hej,

Redaktionen och jag har läst era kommentarer på Morgonpassets sociala medier-konton och ser att ni är många som vill ha kvar Jörgen Lötgård och att ni undrar varför han inte är kvar som ordinarie programledare.

Vi är glada och tacksamma för ert engagemang och er input!

Morgonpasset vill skapa en närmare relation till lyssnarna och därför kommer antalet programledare som alternerar vara sju i vår istället för tio. Vi har valt att satsa på de som hörts mest den senaste tiden och Jörgen var inte en av dem. Att jobba så här, alltså att testa nya grepp och ibland satsa på andra programledare ingår i vårt vanliga programarbete. Det här ligger alltså bakom beslutet även om jag förstår att ni hellre hade sett att Jörgen är kvar.

Men vi tippar på att det inte är sista gången ni hör Jörgen i Morgonpasset och vi hoppas att det inte dröjer länge innan ni får höra honom göra programledarinhopp nu i vår.

Och Jörgen hälsar och tackar för all kärlek!

Sîlan Diljen, redaktionschef P3 Stockholm

Silan.diljen@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista