Händer i veckan

Måndag den 3 december: Är det vi som styr våra mobiler eller mobilerna som styr oss? Psykologen Siri Helle hälsar på David, Maria och Victor och pratar om hur vi får ut det bästa av våra telefoner utan att bli ägda av dem.

Tisdagen den 4 december: Kulturjournalisten Amie Bramme Sey kommer och snackar om sin omtumlande ”strip trip”, alltså resan till USA där hon besökte massa strippklubbar(som ska bli tv), med Victor, Hanna och Kodjo.

Onsdagen den 5 december: Marcus, David och Hanna får besök av moderaternas före detta partiledare Anna Kinberg Batra.

Torsdagen den 6 december: Han har Sveriges största podd, är författare och krönikör med vass penna. Idag gästas Kalle, Hanna och Kodjo av ingen mindre än Alex Schulman

Fredagen den 7 december: Hon slog igenom med Army of lovers, programledde ”skandal-programmet” Tutti Frutti i TV3, blev chef för en otrohetssajt, tävlade i På Spåret och jobbar idag med PR. Idag kommer Dominika Peczynski och berättar om sitt fullspäckade liv till Kalle, Hanna och David.   

Lördagen den 8 december: Hur ser Sveriges framtid ut i rymden? Kommer människan någonsin kunna kolonisera mars? Och vad är det med allt rymdskräp människan har skickat ut? Kristoffer Hallgren rymdanalytiker från Totalförsvarets forskningsinstitut kommer till Maria, Hanna och Kodjo

Söndagen den 9 december: Maria, Victor och Kodjo programleder. Info om gäst kommer.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista