1 av 3
2 av 3
3 av 3

Onsdag 2 november

Jonna Ulin, programledare för Utgrävarna i SVT, förklarade vad som lockade henne till att bli arkeolog. En barnsko från början av 1900-talet var ett av dom fynd hon var mest stolt över att ha grävt fram. Hon avslöjade också att man brukar lägga tillbaka fynden ett tag efter att man har grävt upp dem.

Affärsvärldens börsexpert Simon Blecher lärde lyssnarna ett och annat om aktier och fonder. För att få lite insidertips brukar han äta dyra luncher med näringslivsbossarna runt Stureplan. Notan för en lunch brukar hamna på runt 500. Och då ska man tänka på att han lunchar mellan tre och fyra gånger i veckan med olika toppchefer. Inte billigt alltså.

Sändningsproducent Lisa Bergström har dödskoll på läget. Till exempel så säger hon till när Peter ska ställa sista frågan till gästerna och hur många sekunder han har på sig att presentera en låt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".